Dan Chiş, din nou pe podium la campionatul de karate organizat de MAI

Dan Chiş, instructorul clubului de karate CS Dani-San Zalău, a participat săptămâna trecută la campionatul de karate din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, eveniment la care zălăuanul a reprezentat Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Sălaj.
Dublu medaliat la ediţia de anul trecut, unde a obţinut argintul şi bronzul, karateka zălăuan a avut şi în acest an o prestaţie bună. La ediţia anterioară, Dan Chiş a concurat atât în proba de kara, cât şi în cea de kumite, iar în acest an a participat la kata. 16 sportivi s-au înscris la această probă, iar Dan Chiş a ajuns până în fazele semifinale, clasându-se pe locul trei la final. „Consider că am avut un parcurs bun, iar în semifinale l-am întâlnit pe actualul campion, mai tânăr decât mine, iar acest lucru l-a avantajat mult. Cea mai mare bucurie rămâne faptul că la final am fost felicitat de către oficiali pentru prestaţia pe care am avut-o”, ne-a declarat sportivul zălăuan.
Următorul eveniment la care va participa instructorul CS Terra-Kid Zalău este Campionatul European de Karate Do, programat la Istambul, în perioada 22 – 25 octombrie.

One Thought to “Dan Chiş, din nou pe podium la campionatul de karate organizat de MAI”

  1. Anonim

    Abuzuri la ridicarea masinilor

    Masina mi-a fost ridicata ILEGAL de reprezentantul Politiei locale Zalau, numitul Lazar Cristian si reprezentantul S.C. Doralex Euro S.R.L. Zalau, numitul Fizesan Ioan. Ilegalitatea acestor ridicari consta, in primul rand, in nerespectarea spiritului si literei prevederilor legale, in principal a „Regulamentului” aprobat prin Hotararea Consiliului Local Zalau, nr.210/26.08.2013.
    Am castigat procesul cu ei in urma apelului la Tribunalul Salaj, care prin Decizie definitiva a stabilit ca S.C. Doralex S.R.L. sa-mi restituie banii pe care mi ia luat ilegal, lucru ce nu s-a facut de cateva luni. La intrebarea pe ce se bazeaza nerespectarea Deciziei Tribunalului, cred ca, in primul rand, pe „protectia” Primariei care a „agreat” firma cu abuzurile ei,precum si cele ale Politiei Locale Zalau care a autorizat, prin procese verbale, aceste abuzuri. Ce parere o fi avand primarul Zalaului, sau nu il intereseaza problemele oamenilor ?

Leave a Comment